tisdag 31 juli 2012

4x4

Jag är tillbaka till stan. Har haft en suverän semesterresa genom Sverige. Jag måste erkänna att jag kände viss oro inför den långa bilresan för Lillens skull men det gick över förväntan. Knappt något gnäll eller gny överhuvudtaget. Tackar Ipad med pusselspel och roliga filmer för det :-)

Skogsmulle...

Idag har jag alltså bytt mjuka skogsstigar mot stenhård asfalt och lugn mysjogg mot tuffa intervaller. Jag börjar känna viss stress inför halvmaran i september tänker bjuda mig själv på en stenhård träningsvecka för att komma tillbaka in i matchen igen. Dagens intervaller blev 4x4 minuter med 2 minuter gåvila mellan + uppvärmning och nedjogg så klart. Det kändes lite stelt och tungt men jag fick upp pulsen rejält i alla fall och fick till ett hyfsat jämt tempo. Galet varm och trött lufsade jag närmaste vägen hem och fick till en nedjogg i kortaste laget.

Dagens svetto...

För att öka på antalet minuter i NTC-utmaningen kompletterade jag med 2x15 minuter, ab burner och back definer. Jag har nu 565 minuter att ta mig an i augusti, men det ska väl inte vara några problem. Planera och tänka glada tankar ska bli min melodi under nästa månad.