söndag 24 juni 2012

Långpass med mersmak!

Idag hade jag bestämt mig - jag ville springa långt! Jag började med att ge mig själv de bästa förutsättningarna, ordentlig frukost, skönaste tightsen och bästa strumporna. Tog till och med på mig det där vätskebältet som legat ouppackat sedan det införskaffades....i julas. Pillade även ner lite nödfallsenergi i den lilla fickan.

Då det längsta passet sedan varvet varit typ 7-8 kilometer bestämde jag mig för att ta det lugnt och tänka längd snarare än långt. Jag bestämde mig för minst 2 timmar och körde den gamla klassiska "springa 9 och gå 1-taktiken". Det gick alldeles utmärkt! Sprang med Anja Pärssons fantastiska sommarprogram i lurarna det fick tiden att gå fortare och flyttade fokus från de där tunga trästockarna till ben.

Efter 59 minuter tog jag lite dricka och lite energi innan jag vände hemåt och sprang samma väg tillbaka. Efter 1:40 kom regnet men det var mer svalkande än kylande och störde mig inte nämnvärt. Jag var lite långsammare på hemvägen så klockan stannade på lite drygt 2 timmar. Sträckan 17,6 kilometer ger en inte så imponerande hastighet men det var inte fokus idag! Jag är nöjd!Blöt och trött men nöjd!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: