torsdag 3 maj 2012

9 dagar kvar...

En tung dag med massor att göra på jobbet! Lyckades inte riktigt komma i säng i tid igår men fick sova hela natten, tack för det Lillkillen. Den sömnen behövdes. Önskade att jag hade haft tid till en promenad under dagen för att njuta av det fina vädret - men tyvärr!

Dagens träning: ingenting, tyvärr. Hade funderingar på en kortare runda när jag kom hem men det blev senare än planerat och kunde inte riktigt hitta energin. Jag hoppas att det inte är den här dagen som kommer att avgöra!

Dagens energi: Välplanerade matlådor för att orka med den extra långa jobbdagen. Bravo!

Dagens vattenstatus: Bättre än igår!

Dagens sömn: Snart sova...snart snart!

Dagens "så tar jag mig an den": Älvsborgsbron. Här har jag avverkat de första fem kilometerna och har börjat få indikationer om hur jag ligger till. Jag kommer titta på klockan och tänka "yes det här ser bra ut" :-), sedan ska jag fästa blicken på första bropelaren, korta stegen och jobba med armarna. Sedan siktar jag på nästa...och nästa...och sedan vänder det nedför igen, jag sträcker ut stegen och slappnar av. Det här är hemmaplan, det här kan jag!


Dagens pepp: Bara för att jag tror att jag bestämt vilka strumpor jag ska springa i :-)

 

3 kommentarer:

pilla sa...

Ja snart är det varvet! Kommer gå kanon!

Hinnagården sa...

Hittade din blogg via bloggportalen och efter en stunds läsande slogs jag av hur din träning och upplevelser av träningen i mångt och mycket liknar mina egna erfarenheter (framför allt det där med svårigheten att få upp tempot).

Jag har lagt till dig på bloglovin och det ska bli kul att läsa om din satsning på Göteborgsvarvet och din fortsatta träning!

Kolla gärna in min blogg också:)

Mia S sa...

Pilla: Snart är vi där! :-) kämpa på!

Hinnagården: tack för din kommentar och välkommen hit! Jag ska kolla in din blogg också! :-)