torsdag 17 november 2011

Hur går det med era nyårslöften?

Följer Bob Harper på Twitter, ni vet han den där snygge tränaren från Biggest Loser. Han verkar vara en mycket klok man. Så här skrev han för ett par dagar sedan:

How many of you are planning ahead and getting a jump start on your New Year's resolutions?

Alltså, varför inte tjuvstarta och sätta igång med nyårslöftena redan nu

Varför ska du vänta till nyår? Vad är det som kommer vara lättare då? Kommer det vara lättare att sätta igång med träning när du svullat dig full av julmat? Behöver du gå upp några extra kilon innan du kan börja ta av din övervikt? Kommer det att vara lättare att sluta röka när du har kommit ännu djupare i ditt beroende?

Vänta inte, börja nu! Eller i alla fall imorgon! Imorgon vill jag att du som läser detta tar ett litet steg närmare ditt mål. Ta en promenad, en löptur eller damma av det där gymkortet. Välj bort smågodis och chips till fredagsmys, köp istället en god bit choklad, lite exotisk frukt och kanske lite nötter. Rök din sista cigarett. Vad ditt mål än må vara så kommer det att vara närmare redan imorgon! Bra va?

Om ditt mål är att gå ner i vikt så behöver du inte oroa dig för att du inte kommer kunna äta någon julmat för så här är det:

Det handlar inte om vad du gör mellan jul och nyår. Det handlar om vad du gör mellan nyår och jul!

Skriv gärna en kommentar och berätta vad just du gjorde för att ta dig närmare ditt mål! Lycka till! 




Inga kommentarer: